Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties

Voor industriële omgevingen

Onze projecten worden toegepast in verpakkingsmachines, transport en logistieke systemen, betonindustrie, petrochemische en farmaceutische industrie, steenfabrieken, industriële ovens, voedingsmiddelen industrie, kwekerijen en meer…

Dat geeft overeenkomsten, maar ook verschillen. In de voedingsmiddelen industrie moeten we er voor zorgen dat de installatie, dus ook het elektrotechnische deel, goed te reinigen is. Vaak worden er veel water en reinigingsmiddelen gebruikt en de installatie moet daartegen bestand zijn.

In bakkerijen kan het nabij industriële ovens goed warm worden. Wij zorgen dat de juiste bekabeling en componenten gekozen worden.

In zware industrie, zoals de betonindustrie moeten de materialen extra degelijk zijn om langdurig stand te houden.

Zo zijn er voor vele verschillende toepassing vele verschillende eisen. Wij zorgen voor de juise keuze en voor een vakbekame aanleg.


Elektrotechniek


Coderingen

Van kasten, componenten en kabels

Alle kasten, componenten en kabels worden gecodeerd, zodat deze snel gevonden kunnen worden in de schema's en de lay-out. Door een systematische opzet kunnen uitbreidingen of aanpassingen goed gerealiseerd worden en is het ook makkelijk communiceren met onze service-afdeling in het geval dat er vragen zijn.

Elektrotechniek