Bolhuis Automatisering is in 1995 opgericht door Wim Bolhuis. Zijn visie was direct al duidelijk: een totaalpakket op het gebied van besturingstechniek aanbieden. Dit deed hij in eerste instantie alleen in de vorm van het bouwen van kleine panelen en het schrijven van software.

Vanwege aanhoudende groei is Bolhuis in de jaren 1997, 2000 en in 2017 verhuisd naar grotere en meer passende locaties. In 2017 streken we neer in Geldermalsen, waar je ons nog steeds kunt vinden. Hier werken we inmiddels met een team van 15 man dagelijks aan uitdagende technische projecten.

Onze locatie in Geldermalsen biedt ons voldoende kantoorruimte, een fraaie werkplaats voor het bouwen van besturingspanelen en natuurlijk een magazijn met hoogwaardige elektrotechnische materialen.

Wij werken aan technische projecten op het gebied van software- en hardware engineering, paneelbouw, inbedrijfstelling, robotica en elektrotechniek.

In 2020 is Bolhuis Automatisering overgenomen door Barth Groep en is Wim Bolhuis gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Per 1 mei 2020 is Henk V erschoor aangewezen als directeur van Bolhuis Automatisering.

De overname van Barth Groep maakt mogelijk dat Bolhuis een nog bredere en meer innovatieve service aan kan bieden. Met dezelfde kwaliteit en klantgerichtheid zoals je van Bolhuis gewend bent.

Wim Bolhuis, Oprichter Bolhuis Automatisering

Arie Barth, Barth Groep

Henk Verschoor, Bolhuis Automatisering