Barth Groep en Bolhuis Automatisering maken samen de volgende stapBeste relatie,


Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat Barth Groep uit 's-Gravendeel een meerderheidsbelang heeft genomen in Bolhuis Automatisering BV. Wim Bolhuis: "Gezien mijn leeftijd is het van belang de continuëteit van Bolhuis Automatisering zeker te stellen. Dat is nu gelukt. En meer dan dat, Barth Groep kan ook een rol spelen in de verdere groei van Bolhuis".


Door krachten te bundelen kunnen we u nog beter van dienst zijn

Arie Barth: "De Barth Groep is een gezond en sterk familiebedrijf met een breed palet aan specialismen. De kracht van de Barth Groep ligt in het aanpakken en succesvol afronden van multidisciplinaire projecten. De focus ligt daarbij op installatietechniek, industriële automatisering en machinebouw. Ons DNA past uitstekend bij elkaar. Hierdoor kunnen we u in de toekomst een brede en innovatieve service bieden. Met dezelfde kwaliteit en klantgerichtheid als u van Bolhuis gewend bent".


In het dagelijks contact verandert er weinig voor u

De mensen die altijd voor u klaar stonden, blijven voor u klaar staan. Wel gaat Wim een stapje terug doen, waardoor hij meer van zijn welverdiende vrije tijd kan genieten. Henk Verschoor is de nieuwe directeur van Bolhuis Automatisering BV per 1 mei 2020. Wim zal als adviseur actief aan Bolhuis verbonden blijven.


Wij hebben er zin in

We zien er naar uit om onze samenwerking in de toekomst verder uit te bouwen. Zodra de corona maatregelen het toelaten, zullen we een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking.


Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen? Neemt u gerust contact met één van ons op.


Met vriendelijke groet,


Wim Bolhuis, Bolhuis Automatisering

Arie Barth, Barth Groep

Henk Verschoor, Bolhuis Automatisering


Wim Bolhuis, Bolhuis Automatisering

Arie Barth, Barth Groep

Henk Verschoor, Bolhuis Automatisering